Ali Uzun’dan Fevkani açıklaması…

Miraç Balcı seslendi! Miraç Balcı seslendi!

19. dönem Zonguldak Milletvekili ve Ankara’da özel bir hastanede yöneticilik yapan seçimlerin yaklaştığı bu günlerde de adı Belediye Başkanlığı için sık sık geçen sevilen insan Ali Uzun, Fevkani köprüsünün yıkımına başlandığı haberi üzerine kendisini telefonla arayan Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Emen’e yaptığı açıklamada “Hayırlı olsun” diyerek şu görüşlere yer verdi.

Ali Uzun'dan Zonguldak'a hayırlı olsun-1

“Zonguldak’ta uzun zamandan beri Fevkani köprüsünün yıkılıp yıkılmayacağı hususunda tartışmalar yaşandığını izliyorum. Köprünün 67 yıllık süre içerisinde ömrünü tamamlayıp tamamlamadığı ayrı bir konudur ancak Zonguldak şehrinin önünü açması ve modern bir şehir anlayışı ile kazanç sağlayacaksa ve Cumhuriyetimizin 100. Yılında da halka güzel bir hizmet yapılacaksa ben bu hizmete hayırlı olsun derim.

Burada önemli olan Zonguldak ilimizin her anlamda çağdaş, yaşanabilir modern bir şehir olması adına yapılacak olan her adıma, her güzel projeye karşı çıkmanın da bir faydası yoktur. Bir Zonguldak’lı olarak diyorum ki parti gözetmeksizin halkın hizmet anahtarını teslim ettiği belediye başkanı bu tür icraatları yapmak mecburiyetindedir. Şunu yaptım, bunu yapıtımdan ziyade bu çalışmalar tüm seçilmiş başkanların en asli görevidir. Sonuç itibariyle Fevkani köprüsü de yıkılması gerekiyor ki yıkılmaya başlanmış ve en kısa sürede tamamlandığında Zonguldak şehrinin yıllar sonra çok daha başka bir güzelliğe kavuşmasını temenni ediyorum. İnşallah hayırlı olur. Tüm Zonguldaklı hemşerilerime sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.