Zonguldak hak ettiği dersi verdi! Zonguldak hak ettiği dersi verdi!

Zonguldak merkezde yaklaşık yüzde 17 ile tarihin en büyük farkını yiyen Ak Parti, kaybedilen ilçe, belde belediyeleri ile il genel meclisteki hezimetin faturasını kesecek yer arıyor.

Bütün anket ve kamuoyu araştırmalarında “Kibir, ego ve halkla iletişimi” kötü çıkmasına ve teşkilatın istememesine rağmen inatla Selim Alan’ı tek başkan adayı ilan eden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Özcan Ulupınar ile ilgili kafa karıştırıcı bilgiler veren Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu baş sorumlu olarak gösteriliyor.

Whatsapp Image 2024 04 03 At 16.21.27

Ayrıca başından beri Selim Alan’ın yanında yer alan, başka aday adayı çıkmamasına da vesile olduğu düşünülen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın da hezimetin sorumlusu olarak gösteriliyor.

 ÇOLAKOĞLU’NUN TEK BAŞARISI BÜLENT KANTARCI’YI BAŞKAN YAPMAK!

Vadinin adayı olduğundan kendisine rakip çıkar düşüncesiyle Özcan Ulupınar’ı Zonguldak Belediye Başkan adayı yapmamak için elinden geleni ardına koymayan, Zonguldak sorunu yerine Ulupınar’ın aday yapılmaması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aracılarla ulaşan Çolakoğlu’na tepkiler giderek artıyor.

Whatsapp Image 2024 04 03 At 16.21.52

Ak Parti Zonguldak Milletvekili olmasına rağmen yıllardır CHP’li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı hakkında en ufak eleştiride bulunmayan Ahmet Çolakoğlu’nun Ak Parti’nin Çaycuma adayı Bünyamin Bostancı’ya da gerekli desteği vermediği konuşuluyor. Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun Çaycuma’da ticari işleri olduğu için başkan Bülent Kantarcı ile iyi geçinme adına eleştirmediği ve Ak Parti Başkan adayı Bünyamin Bostancı’ya gerekli desteği vermediği iddia ediliyor.

ÇOLAKOĞLU, İSTEMEMESİNE RAĞMEN ULUPINAR ADAY VE BAŞKAN!

Zonguldak genelinde seçim sürecinde 3 defa yapılan ankette birinci çıkmasına ve temayülde de gerekli desteğin verilmesine rağmen Özcan Ulupınar’ı Zonguldak Belediye Başkan adayı yaptırmayan Ahmet Çolakoğlu, Devrek adaylığına engel olamazken destek vermedi.

Ayrıca Özcan Ulupınar’a destek verilmesine engel olduğu ve destek verenlere de çeşitli siyasi oyunlar oynadığı ifade edildi.

Bütün engellemelere rağmen başkan seçilen Özcan Ulupınar’ın vadide tek ilçe belediyesini kazanarak “Ahmet Çolakoğlu’nun siyasi namusunu kurtardığı” yorumları yapılıyor.