Zonguldak’ın tanınmış iş insanı Beyaz Saray Düğün Salonu ve Memurlar Lokali işletmecisi Sami Aydın’a hemen her gün bürokrat, iş insanı, dost ve arkadaşları ve hatta eski TBMM Başkanı Köksal Toptan da şehre geldiğinde ziyaret edenler arasındadır.

Özellikle yaz aylarında burası dolup taşar ve hareketlilik çok daha da artar. Geçen hafta o tarafa işim düşmüştü ve Sami beyi ziyaret edeyim dedim. Güler yüzlü bir şekilde beni karşıladı bir çayını içtim biraz sohbet ettik, seçimleri değerlendirdik. Siyaseti yakından takip eden biri olması münasebetiyle Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da değişim yaşandığını sordum ve cevaben, “Beklenen oldu. Zonguldak Egoluya hak ettiği dersi verdi açık ara kaybetti yerine de Tahsin Erdem seçildi Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

“Halkın tercihi ve teveccühü buydu, bende Sayın Tahsin Erdem’i Dernek Başkanı olarak yönetimimle ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledim. Zonguldak için hayırlı olsun” dedim. Bu sohbetin ardından fotoğraf çekimiyle yanından ayrıldım.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.

O ilçede skandal! Yeniden sandık başına gidilecek... O ilçede skandal! Yeniden sandık başına gidilecek...

Emen Sami Aydın