31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanlığını kazanan partilerin adayları açıkladıkları projeleri hayata geçirmek adına Ramazan Bayramı tatilinin ardından çalışmalarına da başladı.

Bu günlerde tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkanlar bir yandan da hizmet için kolları sıvadılar. Bu hizmetlerin ne şekilde yerine getirileceğini de önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

TOKİ, Zonguldak'ta konut satışına başlıyor! TOKİ, Zonguldak'ta konut satışına başlıyor!

AK Parti adına 5 sene görevde bulunan Ömer Selim Alan da yeniden iddialı olarak girdiği 31 Mart Zonguldak Belediye Başkanlığını CHP adayı Tahsin Erdem karşısında kaybederek normal hayatına döndü.

Selim Alan seçim öncesi Dedeman Otelde gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısında oldukça kalabalık partililerin eşlik ettiği projelerini açıklarken “Z-B” yazısının ekranda ne olduğu merak edilirken “ZORU BAŞARDIK” anlamı taşıdığını da açıklamıştı.

Z B

Yani Selim Başkan yaptığı hizmetlerin zorluklarını başarıyla tamamladığını da ifade ederek seçimi kazanması halinde çok daha zorlukları aşacaklarını böylece kamuoyuna açıklamıştı. Beklenti büyüktü projeleri açıklarken salonda alkışlar ve destekler tavan yapmıştı ama maalesef olmadı seçimi CHP adayı Tahsin Erdem açık ara kazanarak görevi teslim etti.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, o günkü programda bu görseli fotoğraflayarak bir şekilde lazım olacağını biliyordum. İddialı olmak elbette güzel bir duygu ama sandık böyle demedi. Zonguldak halkı tercihini ERDEM’den yana kullandı. Hayırlısı olsun diyelim. Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen