Zonguldak’ta akaryakıt tablosu yeniden değişiyor, indirim geliyor! Zonguldak’ta akaryakıt tablosu yeniden değişiyor, indirim geliyor!

Zonguldak’taki tartışmaların özü;

Hızır idi Yunus idi!

- Türkiye genelinde bir çok il hükümetin yaptığı yatırımlarla abat olurken Zonguldak’ta "Hızır idi Yunus idi" tartışmasını andıran polemikler nedeniyle ya yatırımlar gelmiyor ya gelen yatırım zamanında bitmiyor yada gelen yatırım Zonguldak’taki siyasetçilere rağmen geliyor.

- Mithatpaşa Tünelleri ve Zonguldak Havaalanında pist çalışmaları ile THY’nın uçuşunun Zonguldak’taki siyasetçilere rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yapılması Zonguldak’ta kısır döngüyü ortaya sererken Filyos Projesinde de geç kalınmasından korkuluyor.

- Karabük ve Bartın siyasetçileriyle bürokratları Filyos Projesinden daha fazla nasıl faydalana bilirim derdiyle toplantı üzerine toplantı yaparken bazı Zonguldak Milletvekilleri sorunla hiç ilgilenmiyor bazıları ise da Filyos’u Zonguldak’a bağlayacak sahil yolu yerine Filyos’u Çaycuma’ya bağlayacak yolun derdine düştü.

 
DETAYLAR OSMAN SAV YAZISI…