Halk pazarına koştular! Halk pazarına koştular!

 
Daha yaşanabilir Zonguldak ve istihdam açısından 2021 yılından umutluyuz…
 
 
- Zonguldak'ta geride bırakılmaya hazırlanılan 2020 yılında siyasetten spora, asayişten ekonomiye birçok önemli olay yaşandı. Türkiye gibi Zonguldak’ta da bir çok olay bir daha yaşanmak istenmezken bazı yapılanlar ve gelişmeler şehrin geleceği açısından umutları tazeledi.
- Şehrin en büyük sorunlarından olarak görülen ulaşım açısından somut gelişmeler yaşandı. Zonguldak-Ereğli ve Zonguldak-Ankara yolunda çalışmalar hız kazanırken Karadeniz sahil yolu projesi kapsamında değerlendirilen Mithatpaşa Tünellerinde sona gelindi. 
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 2019’un 12 Mayıs tarihinde uçuşların başladığı Zonguldak Havaalanında talebin görülmesi üzerine pistin uzatılıp genişletilmesi çalışmaları yapıldı. Terminal binası da yapılacak…
- Filyos Limanında sona gelinirken Endüstri bölgesi için de taleplerin alındığı Zonguldak’ta yeni istihdam alanları oluşmaya başladı. Doğal gazın da Zonguldak açıklarında bulunması kente ilgiyi misliyle artırdı. 
- Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ve Merkez Caminin 2021 yılı ortalarında biteceği açıklanırken kentin nefes alacağı Lavuar Alanı projesinin de TOKİ tarafından 26 Şubat 2021 tarihinde ihale edilerek yapımına başlanması bekleniyor.