Zonguldak'ta ilk Pedagog Merkezi açıldı. Zonguldak’ta ilk olma özelliği taşıyan Tez Psikolojik Danışmanlık, 0-18 yaş arası çocuk ağırlıklı olmak üzere vatandaşa hizmet verecek.

Zonguldak'ta sevgi ve dayanışma... İrem ve Alimen'in mutlu günü Zonguldak'ta sevgi ve dayanışma... İrem ve Alimen'in mutlu günü

İlk ziyaretçisinin Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz’ın olduğu Pedagog Yasin Tez'in açtığı, Tez Psikolojik Danışmanlık merkezi olarak Zonguldak Belediye karşısı Coşkunoğlu iş hanı kat 1 daire 2 hizmet vermeye başladı. 

 

SADECE ÇOCUKLAR DEĞİL, ERGEN VE YETİŞKİNLERE DE HİZMET VERİYORUZ

Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz’a da bizzat gelerek güzel temennilerde bulunması nedeniyle teşekkür eden Pedagog Yasin Tez, "Danışmalık merkezi olarak Çocuk Ergen ve Yetişkin Psikolojik danışmanlığı yapmaktayız.

Bu anlamda da, çocuklarda dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, öfke kontrolü, davranış bozuklukları, sınav kaygısı ve okula uyum problemleri alanında ailelere destek vereceğiz.

Ergenlikte ise aksiyete ve depresyon, ergenlik problemleri, üniversite sınav danışmanlığı, öğrenci koçluğu, ilgi yetenek testleri, zeka testi mesleki ve kariyer danışmanlığı konularında yardımcı olacağız.

Yetişkinlerde de, ilişki ve aile danışmanlığı, depresyon, yas ve duygu durumu, aksiyete bozukluğu v.b. alanlarda faaliyet göstereceğiz. Yakın bir tarihte açılışımızı gerçekleştireceğimiz danışmanlık merkezi Zonguldak halkına hayırlı olsun” dedi.