60 kişide pozitif vaka var…

**AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Korana Virüs vakası ile ilgili olarak İMZA Gazetesine açıklamalarda bulundu. Genel Yayın Müdürümüz Mustafa Emen’e Zonguldak’taki durum hakkında bilgi veren Milletvekili Hamdi Uçar şu anda 60 kişinin pozitif durumuyla hastanelerimizde tedavi altında olduğunu belirterek 4 vatandaşımızın da öldüğünü ancak bunların tamamının Korana Virüsten hayatını kaybettiği şeklindeki kanının net olmadığını söyledi.

** AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar devamla, şu anda ülke genelinde çok sıkı şekilde virüs ile ilgili olarak sıkı tedbirlerin uygulandığını ve Zonguldak’ta da aynı şekilde Valimiz önderliğinde sıkı çalışmaların yürütüldüğünü ifade ederek vatandaşın kurallara uymadığının gördüklerini ve mutlaka evlerinden dışarı çıkmamaları gerektiğinin altını çizdi.

** Uçar, Korana Virüsün yakın temasla çok çabuk şekilde bulaştığını hatırlatarak en güvenli yerin evlerimiz olduğunu belirterek hijyen kurallarına kesinlikle uymak gerektiğini ve yayılmaması adına da gerekli tedbirlerin yerine getirilmesinin bir vatandaşlık görevi olduğunu söyleyerek, yetkililerin bu konuda caddelerde de aldıkları tedbirlerin kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

 

Haber: Mustafa Emen

Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’daki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!