Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, 50 ekip ve 150 personelle gerçekleştirdiği "Aranan Şahısların Yakalanması Uygulaması"nda önemli başarı elde etti.

Geniş Katılımlı Operasyon

02 Şubat 2024 tarihinde başlayan ve gündüzün başlangıcı esas alınarak yapılan operasyonda, 2.049 şahıs sorgulandı. Bu sorgulamalar sonucunda, çocuğun cinsel istismarı, hırsızlık, dolandırıcılık ve yoklama kaçağı suçlarından arama kararı bulunan toplam 5 şahıs tespit edildi.Jandarma- Zonguldak

Yakalanan Şahısların Durumu

Operasyon kapsamında yakalanan (5) şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Bu şahıslardan 1 kişi çocuğun cinsel istismarı suçundan, 2 kişi hırsızlık suçundan, 1 kişi dolandırıcılık suçundan ve 1 kişi de yoklama kaçağı olarak aranmasından dolayı adli makamlarca tutuklandı.

Zonguldak-jandarma

Başarıyla Tamamlanan Uygulama

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı'nın geniş katılımlı ve planlı operasyonu, aranan şahısların yakalanmasında etkili oldu.

TTK’nın müfettiş yardımcılığı sınavına katılacak 40 kişinin isimleri belirlendi! TTK’nın müfettiş yardımcılığı sınavına katılacak 40 kişinin isimleri belirlendi!

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri