Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Fatih Mahallesinde A101 çalışanları ile müşteri arasındaki tartışma karakolda bitti. 

70 Yaşındaki adamın uzun yerine kısa verilen sıgarayı değiştirmek istemesi ve A101'in kurallar gereği değiştirmemesiyle başlayan gerginlik gittikçe büyüdü. 

Zonguldak’ta akıllara ziyan yatırım... Zonguldak’ta akıllara ziyan yatırım...

Önce çalışanlarla tartışan yaşlı adam, sonra diğer müşterilerle tartıştı. A101 çalışanlarının polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayı yatıştıramayınca olay giderek büyüdü.

POLİSTEN GAZETECİYİ ENGELLEME!

Polis. olayı sakinleştirip tarafları dinleyeceğine olayı çeken İmza Gazetesi ekibini engellemeye çalıştı.  Polis önce gazeteci ile sonra ise vatandaşla tartışıp olayı sakinleştirmek yerine büyüttü. 

POLİSİN ENGELLEME GİRİŞİMİNE VATANDAŞTAN TEPKİ

Olayı çeken İmza Gazetesi ekibini engellemeye çalışan polise vatandaşlar tepki gösterdi. Gazetecinin görevi olduğunu söylemesine rağmen  ve mağdur vatandaş çekmesini istemesine rağmen engelleme çalışmasına vatandaş tepki gösterdi. 

Polisin, gazetecinin çekim yapmasını engellemesine tepki gösteren vatandaşı da içeri alınmasını istemesi ortamı iyice gerdi. 

"NE GELDİYSE BAŞIMIZA KAPALILARDAN GELDİ" SÖZÜYLE ORTAYIK YİNE KARIŞTI!

Olay yerine gelen müdür olduğunu söyleyen vatandaşın A101 çalışanı başörtülü kadına yönelik, "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi. Yeter lan" diye bağırmasıyla olay başka bir boyuta taşındı.

Bunu duyan A101 çalışanı kadın ve etraftaki vatandaşlar tepki gösterdi. Lafı söyleyen adamın üzerine yürüyen A101 çalışanı başörtülü kadın, kendini tutamayarak ağladı.

Başörtülü kadın, "Sen kimsin, benim başörtüme hakaret edemez. Sen benim başörtüme nasıl hakaret edersin" diyerek yanına yaklaştığı sırada müdür olduğunu söyleyen şahıs, "Ederim be ederim" şeklinde bağırdı. 

Polise mukavemet yapan müdür olduğunu söyleyen gence bu sefer vatandaşlar da tepki gösterdi. Halkeğitimde müdür yardımcısı olduğu öğrenilen genç, mukavemeti devam etmesi üzerine polis tarafından yere yatırılıp sakinleştirilmeye çalışıldı. 

OLAYI İLK ALEVLENDİREN ETİKET İLE KASA FİYATININ UYUŞMAMASI!

Tartışan adam, "Geçen bunlarla kavga ettim. Her geldiğimde kavga ediyorum. Peynir nedeniyle yaptığımız tartışmada parayı bana, yüzüme fırlatır gibi verdiler" dedi. 

70 yaşındaki vatandaş, "Peynirin üzerinde 105 lira yazıyordu, kasada 140 lira geçtiler. O zamandan beri ben buraya girmiyorum. Bugün de içeri geren arkadaştan rica ettim. 2 tane uzun sıgara istedim. Yanlışlıkla kısa vermişler. Değiştirmek istediğimizde değiştirmediler" dedi.