AK Parti Zonguldak’a küstü mü? AK Parti Zonguldak’a küstü mü?

Zonguldak Üzülmez TOKİ, CİMER'e şikayet edildi. Daha önceden de şikayet edilen Üzülmez TOKİ konutlarıyla ilgili 10 maddelik şikayette bulunuldu. 
Şikayette bulunan hak sahibi 2018 senesinden beri oyalandıklarını vurguladı.
 
Şikayette şöyle denildi:
 
"ZONGULDAK ÜZÜLMEZ TOKİ İLE İLGİLİ BAZI SIKINTILARIN BULUNDUĞU SÖZ KONUSUDUR.
1- Her evde yangın merdiven olmadığı
2- Çocuk park yapılmadığı 
3- Caminin yapilmadigi 
4- Çevrede korkulukların sağlam olmadığını ve bazı korkulukların yıkıldığı ki daha hak sahiplerine teslim edilmeden yapılan korkuluklar nasıl olurda yıkılır. Bu kalitesiz işçiliklerin sonucunda ileride başka sıkıntıların çıkmayacağından nasıl emin olabiliriz? Korkuluklar yerlerde yatıyor.
5- Çevre düzenlemesinin  bazı yerlerin yapılmadığı
,6- TOKİ inşaat beş sene devam edip teslim edilmediği 
7- Bina içerisinde    örnek daire gösterdiklerin  de bina içinde avizeler ve lambaların olduğunu fakat girilecek dairelerde avizelerin takilmadigi görülüyor. Örnek dairede herşey yerli yerinde ama teslim aşamasında bazı eksikler olacak ve bunu vatandaş sağlayacak deniliyor. Zaten çoğunluğumuz emeklidir. Bir yığın borca gireceğiz toki tesliminde ki biz bu borçları ölünceye kadar ödeyemeyiz. Bu borçlar çocuklarımıza miras kalır brde yeni yeni masraf kalemleri ortaya çıkmakta. Evin bazı aksamlarını biz yapacakmışız. İyide hangi para ile?
8- İlk başta daha evler yapılmaya başlanmadan hak sahipleri ile görüşmeler yapıldığında- daha hak sahiplerinin evleri yıkılmadan önce- hak sahiplerine verilen proje katoloklarındaki ev ölçüleri ile yapılan ev ölçüleri bir değildir. Bunu çeşitli yerlerde çeşitli zamanlarda dile getirdik ama sağlıklı bşr dönüş alınmadı. Bizler sadece şikayetlerimizi dile getirmektetiyiz lakin sorun çözümleri olmamakta.
 9- Apartmanda bulunan dairelerin bina altında birer depo bulunmadığı.
10- Edindinilen bilgilere göre mutfak tezgahı ve ısı yalıtımlarının kaliesiz yapıldığı anlaşılmıştır. Örnek dairede herşey muhteşem olurken teslimattaki bu sıkıntının faturası daha sonraki masraflarla vatandaşa kesileceği de öngörülmesi gayet ortada olan bir gerçektir.  
Sorunlarımızın Çözülmesini Bilgilerinize Arz Ederiz."
 
 
 
Daha önce de hak sahipleri 2018 senesinde şikayette bulunmuştu.