2. lig Beyaz grupta kümede kalma mücadelesi veren ilimiz temsilcisi Zonguldak Kömürspor takımı hafta sonu Antalya Serik Belediyespor deplasmanında olmak ya da olmamak maçına çıkacak.

Bu öylesine bir maç ki her iki takımın da alacağı sonuç ligde kalması adına büyük önem arz ediyor. Ev sahibi Serik takımı şayet bu maçı kazandığı taktirde kesin olarak lige kalmayı garantiliyor ve buna karşılık temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise kazanması halinde rakibiyle arasındaki puan farkını 3’e düşürüyor.

Bu ne demek?

Zonguldak Kömürspor'un ardından Kırşehir FK'da Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı için harekete geçti! Zonguldak Kömürspor'un ardından Kırşehir FK'da Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı için harekete geçti!

Zonguldak Kömürspor’un kalan son iki maçı biri evinde küme düşen Kırşehir takımı ile oynayacak ve son maçını da Kırklareli deplasmanında oynayıp ligi tamamlayacak. Yani işin özeti son 3 maçını da kazanması gerekiyor. 3 maçtan alacağı 9 puanla ligi 41 puanla bitirmiş olacağı gibi lige de tutunmuş olacak.

Serik maçının bir başka önemli tarafı da Antalya temsilcisinin Zonguldak maçından sonraki rakipleri de şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon’la deplasmanda karşılaşacak ve son maçını da lider olan Esenler Erokspor’la evinde oynayacak. Yapılan hesaplara göre Serik takımın son iki maçı tam bir ateşten gömlek.

Bu da şu demek oluyor ki, Zonguldak Kömürspor ne yapıp edip bu hafta Serik deplasmanında mutlaka galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırması gerekiyor. Başka türlüsü mümkün değil, alacağı kötü sonuç (ki hiç düşünmek de istemiyoruz) kendisini 3. Lige düşürecek.

Bu arzu ve istekle tüm hazırlıklarını galibiyet üzerinden sürdüren ve Serik maçına kilitlenen Kırmızı-Lacivertliler galibiyet yemini ederek maç saatini beklemeye başladı. Zonguldak Kömürspor camiası ve tüm şehir de bu maçtan gelecek haberi de merakla beklemeye başlarken maçın naklen yayını da YUTUP üzerinden canlı yayınlanacak.

Diyeceğimiz odur ki, HAYDİ ZONGULDAK.

Haydi Aslanlar öyle bir mücadele sergileyin ki, bu maçı galibiyetle alın ve son sözü sizler söyleyin…