Vatandaşlar, uçuşlar iptal olmasına ve tüm olumsuzluklara rağmen üzerine düşeni yaptı

GÖZLER YETKİLİLERDE!

  • Zonguldak Havalimanına Cuma ve Pazar günü uçak inip kalkarken yolcu sayısının yine yükselmeye başlaması vatandaşın sahip çıktığını bir kez daha ortaya koydu. Sürekli iptallere rağmen vatandaş sahip çıktığını bir kez daha gösterirken gözler “Pistin uzama ve genişleme” sözünü veren yetkililerde…

 

  • Zonguldak Havalimanından Pazar günü 150, Cuma günü ise 131 yolcu uçtu. Yolcuların çoğunun da yurt içi ve yurt dışı transfer olan yolcular olması THY’nı ayrıca mutlu ederken transfer yolcu oranında Türkiye’yi 2’ye katlayan Zonguldak’tan özellikle Almanya ve Trabzon’a direk seferlerin başlatılması isteniyor.

 

  • Son 2 ayda sürekli iptallerle düşen yolcu sayısı son 2 seferde artarken Zonguldak, Bartın ve Karabük vatandaşının hava alanına bir kez daha sahip çıkması gelecek adına umutlandırdı. Gözler; Zonguldak Havaalanının pistinin genişleme ve uzatma sözü veren yetkililere çevrildi. Bütün olumsuz koşullara rağmen vatandaş üzerine düşeni yaparken sıra yetkililere geldi. Bu hafta içinde olumlu gelişmeler bekleniyor.

 

DETAYLAR  OSMAN SAV’IN YAZISINDA…

https://www.imzagazetesi.com.tr/haber-3-vakte-kadar-itiraf-ediyorum-tehlikeliyim-4938.html

O mahallede gençlere müjde! O mahallede gençlere müjde!