Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Şehitlere Yönelik Suç İçeren Paylaşımlara Soruşturma Başlattı

Milyonlarca kiracıya müjde! Beklenen oldu Milyonlarca kiracıya müjde! Beklenen oldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehit olan askerlere yönelik suç içeren paylaşımlarda bulunanlar hakkında soruşturma başlattı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu çerçevede sosyal medyada suç içeren paylaşımlarda bulunan bir kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

Başsavcılık: Ekşi Sözlük Üzerinde Suç İçeren Paylaşımlar İçin Soruşturma Başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda şehit olan askerlere karşı Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde suç içeren paylaşımlarda bulunanlar hakkında resen soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Adalet Bakanı Tunç: 1 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehitlere ve ailelerine karşı çirkin ve suç teşkil eden paylaşımlarda bulunanlarla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında sosyal medyada paylaşımlarda bulunan bir kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Suç Duyurusu ve Erişim Engeli Talebi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehitlere ve ailelerine yönelik çirkin ve suç teşkil eden paylaşımlara karşı sert bir tutum sergileyerek, söz konusu içeriklerle ilgili erişim engeli talebinde bulunulduğunu ve ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Bakanlık, şehitlere karşı yapılan suç teşkil eden eylemlere karşı kararlı bir duruş sergileme sözü verdi.