Dedeman Otel’de gerçekleşen proje lansmanına, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İl Başkanı Devrim Dural, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğrul, ilçe ve belde belediye başkan adayları,  eski belediye başkanları, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

Program öncesinde protokol ve yüzlerce partilili Türk bayrakları eşliğinde Atatürk marşını söyledi.

BAŞKANIMIZ TAHSİN ERDEM OLACAK 
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Tahsin Erdem belirlendi. Gece gündüz çalışıyoruz. Birlik beraberlik içerisinde 31 Mart akşamı sandıkları patlatacağız. Zonguldak’ın belediye başkanı koyacağız. 31 Mart akşam Zonguldak’ın belediye başkanı Tahsin Erdem olacak”dedi.

RANTTAN DEĞİL HALKTAN YANA OLACAK
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural,” Göreve geldiğimiz ilk gün belediye başkan sayımızı 13’e çıkarttık. Ankara, İstanbul ve İzmir sosyal demokrat beleyeciliği sergiliyorsak Zonguldak’ın ranttan yana değil halktan yana belediyecilik sergileyeceğiz”dedi. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ 
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eylem Ertuğrul, “Mayıs 2023 genel seçim geçirdik. Eşit olmayan şartlarda yalan montaj videolarla seçimi kaybettik. İktidar son seçimden aldığı güçle anayasa değiştirilemez maddesine saldırılarına daha da arttırdı. Maalesef milli eğitim bakanı ben tarikatlarla cemaatlerle sözleşmeler imzalayacağım diyor. Şuan karanlık zihniyetin karşısında büyün baskılara rağmen ayakta duran tek bir kurum var Cumhuriyet Halk Partisi. Önümüzde yerel seçim var. Yerel seçim sürecinde Türkiye’nin kötü gidişatına dur demek için biz laik demokratik sosyal bir Türkiye cumhuriyeti devletine inanıyoruz diyen insan olarak kanıtlamak için önümüzde fırsat var. Bu süreç geride kaldı. Hepimiz bilinçli insanız. İyi bir Atatürkçü olarak tanımlıyorsak adayların yanında durmak. İktidar devletin bütün imkanlarını adayların önüne sunmuş durumda. Bana oy verirseniz hizmet var bana oy vermezseniz çekeceğiniz var diyor. Seçim bölgelerinde seçimi kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tahsin Erdem başkanımız var”diye konuştu.

AZ LAF ÇOK İŞ 
CHP Genel Başkan yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Sarayda tek adamlık. Saraydaki adam tek adamcaklar buluşturuyor. Sonra kredi inceledim maalesef son beş yılı tek adam çık anlayışıyla yürütüldü.  Başarıya giden yolun beş aşamasını anlatacağım. Ankara’da başardı. Adana’da Mersin’de şimdi Zonguldak‘ta başaracağız. Az laf çok iş diyoruz.” 

İŞTE O PROJELER 
Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’de projelerini anlatarak, “ Bir önceki genel seçimi kaybetmiş olabiliriz. Yerel seçimi de kaybetmiş olabiliriz. Bu biz de yılgınlık yaratmış olmayacak. Siyasi uyuşukluğa maal veremeyiz. Biz küllerinden doğan bir milletiz. Kent lokantaları ve halk kafeleri açacağız. Emeklilerimiz kaliteli ve sağlıklı 3 çeşit yemeğini yiyecek, çayını kahvesini içecek. Beş yılda beş kreş projemiz anneler, kendine zaman ayırabilecek ve istihdama katılabilecektir. Zonguldak Belediyesi mahalle kreşi olacak. Bebekleri düşünen birileri var. 0-4 yaş arası süt ihtiyacını karşılayacağız. Dar gelirli vatandaşlarımız sosyal asistanlarımız tarafından kapışarına süt bırakılacaktır. Tahsis edeceğimiz pazar alanı ile ev hanımlarımız el emeği göz nurlarıyla aile ekonomisine katkı sağlayacaktır. Kimsesiz yardıma muhtaç yaşlılarımızın günlük yaşam kalitelerini arttırabilmek için destek birimi kutulacak. Tüm kentsel düzenlemeler engelli vatandaşlarımız düşünülerek yapılacaktır. Gazi ve şehit yakınlarına  su %90 indirimli verilecektir. Sokak hayvanları hayvan Barınağının şartları iyileştirilecek uzman kadro ile sokaktaki canları 7/24 hizmet verilecek ve belediyemiz de sokak hayvanları birimi kurulacaktır. Sosyal hukuksal ve psikolojik alanlarda desteğe ihtiyacı olan kadınlarımıza telefonla ya da yüzyüze destek verilecektir. İşsiz gençlerimizi işverenler ile buluşturacağız. 19 mahallemizin her birinde muhtarlarimızda işbirliği içinde çalışan problemlerinizin çözümünde destek alabileceğiniz sosyal asistanlarımız olacak. Yeni inşa edeceğimiz alanlarına sanatı yaşatmaya devam edeceğiz. Halkımız ulusal ve yerel sanatçılarla buluşturulacak. Festivaller, kitap fuarları, tiyatro şenlikleri düzenlenecektir. Ulaşım, alışveriş, belediye hizmetleri, kent lokantaları tek bir kart ‘zonkart’ olacak. İnşaat ve onarım atölyesi olacak. Lavuar alanı projemiz var. Selim Alan  5 yıllık koskoca bir yalandır. Lavuar alanının etrafını bariyerle çevirip kendi yapmışlar gibi seçime yakın tarihte Zonguldak halkını kalkındırmaya çalışıyor. Üretim tesisi kuracağız. Beton santralini kuracağız.. İstanbul istiklal caddesi Ankara Sakarya caddesi Sakarya çark caddesi Gazipaşa neden neden olmasın. Trafiğe gitmeyeceğimizi akılcı çözümleri ile Gazipaşa nefes alacak. Tios antik kenti kadıoğlu mozaikleri olacak. Orta Kapuz bir tersane projesi olarak halkımızın yeteri kadar faydalanamadığı orta kapuz yenilenecek.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kozluluları üzecek uygulama hayata geçiriliyor! Pazartesi günü durdurulacak Kozluluları üzecek uygulama hayata geçiriliyor! Pazartesi günü durdurulacak

Emre Can Bayram