"MECLİSTE PKK İSTEMİYORUZ"

Zonguldak'ta, bir grup vatandaşın Şehitlerimiz için düzenlediği yürüyüşe Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan ve parti üyelerinin de destek verdiği bildirildi. 

Grup, madenci anıtı önünde toplandı ve "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Meclis’te PKK istemiyoruz", "Ne mutlu Türk’üm diyene" sloganları eşliğinde Şehitler anıtına doğru yürüyüş gerçekleştirdi. Cadde boyunca devam eden yürüyüş, Şehitler anıtı önünde son buldu. Burada, Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı okundu.

Eski sevgili terörü! Aracına bomba düzeneği kurdu Eski sevgili terörü! Aracına bomba düzeneği kurdu

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Meclis’te Pkk Istemiyoruz-1

"ŞEHİT ANNE VE BABALARININ ACILARINI YÜREKTEN PAYLAŞIYORUZ"

Şehitlerimize edilen duaların ardından, grup adına konuşan Murat Karadeniz, geçtiğimiz günlerde yaşanan 12 Şehit olayının ardından bu yürüyüşü düzenlediklerini belirtti. Karadeniz, herkesin günlük yaşamına devam ettiği bir dönemde yürüyüşlerine destek verenler için teşekkür etti. Şehitlerin anneleri ve babalarının acılarını yürekten paylaştıklarını ifade etti.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Meclis’te Pkk Istemiyoruz (2)

"BEBEK KATİLLERİNİN SİYASİ UZANTILARI"

Ayrıca, Karadeniz yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bulunan bir parti hakkında eleştirilerde bulundu. Parti liderlerini, "Bebek katillerinin siyasi uzantıları" olarak nitelendiren Karadeniz, bu partinin milletin vergileriyle seçim yardımı aldığını, ancak bu paraların millete hizmet etmek yerine devlete ihanet edildiğini savundu. Karadeniz, bu vekillerin bir an önce Meclis'ten azledilmesini talep etti.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Meclis’te Pkk Istemiyoruz...

Ersin Turan