Sağlık Bakanlığı, 115 Dönem DHY Münhal kadrolarını açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın'da belediye başkanlarını uyardı! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın'da belediye başkanlarını uyardı!

Açıklanan kadrolarda Bartın’da en çok ihtiyaç duyulan branşlarda kadroların açıldığı görülürken, yapılması beklenen atamalarla Bartın’da randevu çilesinin bir nebze de olsa çözüme kavuşması bekleniyor.

KADROLAR AÇIKLANDI

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Sağlık Bakanlığı tarafından Bartın için açılan yeni Uzman doktor kadrolarını duyurdu.

Bartın için açılan yeni Uzman doktor kadroları ise; 2 Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı, 2 İç Hastalıkları (Dahiliye) uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı, 1 Kulak Burun Boğaz(KBB) uzmanı, 1 Plastik Rekonstüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı, 1 Radyoloji uzmanı, 1 Patoloji Uzmanı, olmak üzere toplam 9 uzman hekim ayrıca; Bartın Merkez, Ulus ve Amasra ilçelerine toplam 10 Pratisyen hekim olarak belirlendi.

ÇÖZÜM GELİYOR MU?

Sağlık Bakanlığı tarafından Bartın’da açılan branşlara yapılacak olan Uzman doktor atamalarının Bartın’da vatandaşların en çok mağduriyet yaşadığı konulardan biri olan randevu bulamama sorununa kısmi çözüm olması umut edilirken atamaların en kısa sürede yapılması bekleniyor.