Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Candaş ve gaziler yer aldı.

Sektörün enleri Zonguldak'ta buluşuyor! Sektörün enleri Zonguldak'ta buluşuyor!

Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Necmettin Candaş, “238 kişiyiz. Tamamı Kıbrıs Gazisi. 3 tane Kore gazisi var. Elleri öpülecek insanlar bunlar. Başkanlıkta adaylığınız nasıl insanları sevindiriyorsa, bizleride sevindirdi. Öncelikle belediye başkan adaylığınız hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun. Bizleri onure ettiniz. Türkiye’de sadece Zonguldak’ta Gaziler Derneğinin binası yok. Desteklerinizi bekliyoruz”dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise, “Sadece bu süreçte gelmeyeceğiz. Muharip Gazileri biliyoruz. Ülkemiz Cumhuriyet kurulduğu günden beri sürekli mücadele içinde. Şehitlerimiz bayrağımız ve vatanımız için çok önemli. Biz gazilerimize hep başımızın üstünde tutmak istiyoruz. Gaziler derneği bizim için önemli. Sizlerin desteği bizim için önemli. Biz gönüllere girmek istiyoruz. Gazilerin duaoylarından daha önemli. Belediye Başkanı olursak şehit yakınları ve gazilere daha farklı bir muamele yapacağımızın sözünü veriyoruz. İnşallah sizlere yeni bir bina kazandıracağız”dedi.

Birlik beraberlik mesajının verildiği ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Emre Can Bayram