Kömürspor için şiir yazdı! Kömürspor için şiir yazdı!

Ligin 2. Devre maçlarına çok güzel performansla başlayan ve aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off potasına iyice sokulan Zonguldak Kömürspor takımı bir önceki hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı ligin güçlü takımlarından Sancaktepespor önünde kötü bir futboldan sonra maçı 2-0 kaybedince Play-Off potasından da uzaklaşarak camiayı üzüntüye boğdu.

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz bu bozuk moralle ilk yarı maçında kendi sahasında 2-0 kaybettiği Çorumspor deplasmanına da varını yoğunu ortaya koymak ve en iyi skorla sahadan ayrılmak için gitti. İlk yarım saatte 2-0 geriye düşen Zonguldak Kömürspor devre arasına da bu skorla gitmiş ve umutsuz bir görüntü sergilemişti ancak maçın 2. Yarısında sahada bambaşka bir Zonguldakspor takımı vardı. Önce skoru 2-1 yapan ve ardından da maçın son anlarında 2-2 eşitliği sağlayan Kırmızı-Lacivertlilerin son saniyelerde de bir topu direkten dönünce galibiyeti kaçıran taraf olmuştu.

Şimdi yarın Ankara’da çok kritik bir maça daha çıkacak olan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz alt sıralardaki Hacettepespor maçını 3 puanla kapattığı taktirde Play-Off iddiasına yeniden sarılacak ve ileriki maçlara göre hareket etme planları yapacak ancak sahadan yenilgi ile ayrıldığı taktirde rakipleriyle aradaki puan farkı biraz daha açılacak ve artık sezon sonunda lige kalma mücadelesi verecek.

Nitekim Teknik Direktör Serkan Afacan da bunun bilincinde olduklarını açıklayarak Ankara’ya mutlak galibiyet için gideceklerini ve başka da çarelerinin olmadığını kamuoyuna açıkladı.