Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçını incelemeye alan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu'ndan haber bekliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'ın ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk de Zonguldak Kömürspor'un TFF 3.Lig'e düşmesiyle ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Öztürk,  "Şimdi ne yapılması gerekiyorsa yapalım başka Zonguldak'ımız yok" dedi.

Mustafa Öztürk'ün basın açıklaması şu şekilde;
"Zonguldak sporumuz bizim tek yüreğimizi serinlettiğimiz ve çoluk çocuğumuzun geleceği için spor ve kültürel anlamda olmazsa olmazı ayrıca Zonguldağımız için azımsanmayacak kadar bir gelir kaynağıdır. 

Biz Zonguldak sporumuz için malesef taşın altına elimizi koymadık. En azından sanimi davranılsa idi. Cüzi bir paraya üç puanımız silindi. Bu para ödenmeyecek bir para değildi ve ne yazık şimdi bunları konuşuyor olmazdık. Şahsım ve partim adına bizden ne zmn destek istenirse Zonguldak sporumuzun hep yanında olmaya çalıştık.

Büyük İstanbul yürüyüşü yapılacak mı? Büyük İstanbul yürüyüşü yapılacak mı?

VE ŞİMDİ NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPALIM BİR TANE DAHA ZONGULDAK ‘IMIZ YOK. HER ŞEYİ BİR İKİ AİLEDEN BEKLEMEMEK LAZIM ZONGULDAK BİZİM TÜRKİYE HEPİMİZİN"

HABER: Emre Sezer