Ligin 2. Yarısına güzel bir başlangıç yapan Zonguldak Kömürspor takımı geride kalan 4 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak topladığı 8 puanla Play-Off’ta yeniden iddialı duruma geldi.

Sırasıyla Manispor 2-2, Amedspor 0-0, Kırklarelispor 1-0 ve İnegölspor’u da geçen hafa evinde 3-2 mağlup etme  başarısı gösteren Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, bu hafta Play-Off’ta rakiplerini yakalayabilmek adına çok kritik bir maça daha çıkacak.

Batuhan Karadeniz, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına isyan etti! “İki takımı da düşürün!” Batuhan Karadeniz, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına isyan etti! “İki takımı da düşürün!”

Kendi saha ve seyircisi önünde ilk 5 içinde yer alan Sancaktepespor’u konuk edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçla ilgili hazırlıklarını moralli bir şekilde galibiyet üzerinden sürdürüyor.

Futbolcuların ve teknik heyetin keyifleri yerinde ve ilk maçta İstanbul’da Sancaktepespor’u 2—0 yenme başarısı gösteren temsilcimizin rakibini psikolojik olarak etki altına aldığı gerçeğinden hareketle bu önemli müsabakada da mutlaka yenerek Play-Off’ta yeniden iddialı duruma gelmesi bekleniyor.

İçerde ve dışarda Zonguldakspor’un büyük destekçisi olan 12. Güç taraftarlarımızın da maça yoğun ilgi göstermesi beklenirken, Karaelmas Köksal Stadını tamamen doldurması ve rakibi de baskı altına alması isteniyor.

Bu karşılaşma çok önemli ve Zonguldakspor’a bu maçta her zamankinden daha çok maddi-manevi destek verilmesi gerekiyor. Haydi Zonguldak kenetlenelim ve takımımızı el birliğiyle destekleyerek başarıda ortak olarak imzamızı atalım.

Mustafa EMEN