Pist uzasın ve genişlesin;

GÖR, BAK

Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme! Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme!

NELER OLACAK!

 

İptallere rağmen doluluğun düşmemesi, yurt dışı ve yurt içi transfer yolcu oranında Türkiye’yi 2’ye katlaması bir çok firmanın gözünü Zonguldak, Bartın ve Karabük bölgesine hitap eden Zonguldak Havalimanına çevirdi.

 

Almanya'dan Zonguldak'a haziran ayında uçacağını açıklayan Corendon Airlines'den sonra 3 firma da direk uçmak için hazırlık yapıyor. Almanya'nın Düsseldorf kentinden yapılacağı öğrenilen uçuşların Nisan ayının ilk haftasında başlamasının hedeflendiği ifade edildi.

 

Firmanın dünyanın her yerine uçan, bir ayağı da Türkiye'de olan Eurowings Havayolu olduğu öğrenilirken SunExpres’in de uçuş için hazırlıklar yaptığı ve son aşamaya geldiği belirtildi. Eurotar’ın da Onur ve Atlasglobal ile uçuş gerçekleştirmek için çalışma yaptığı öğrenildi.

 

Pistin uzaması ve genişlemesi durumunda aktarmalı uçuş gerçekleştiren THY ile birlikte en az 5 firmanın aynı anda yurt dışından Zonguldak Havalimanına uçuşu gerçekleşecek. Hedef; yurt dışından 3 aylık değil 12 ay boyunca direk uçuşların yapılması, yurt içinde de daha büyük uçaklarla Trabzon, Antalya ve İzmir’e direk seferlerin düzenlenmesi.