Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da rüşvete karışanlar... Eski Hakim ve Genel Sekreter de var! Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da rüşvete karışanlar... Eski Hakim ve Genel Sekreter de var!

Kastamonu'nun Cide ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, bir kişi kavga ettiği başka bir kişiyi tüfekle rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, rehin alınan kişiyi kurtarmak için yaklaşık iki saatlik bir ikna çalışması yürüttü. Alkollü olduğu belirtilen şahıs, sonunda rehin aldığı kişiyi serbest bırakarak teslim oldu.

Rehin Aldı Kastamonu (3)

Olay, Cide ilçesi Nasuh Mahallesi'nde gerçekleşti. İki grup arasında başlayan kavga, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle son bulmuştu. Ancak olayın bir devamı olarak, bir kişi gece saatlerinde kavga ettiği kişiyi evinden zorla çıkartarak apartmanın 5'inci katına çıkardı.

Rehin Aldı Kastamonu (1)

Polis ekipleri, olay yerine gelerek şahsı ikna etmeye çalıştı. Yoğun çaba ve ikna çabaları sonucunda rehin alınan kişi güvenli bir şekilde kurtarıldı ve şahıs teslim oldu.

Olayla ilgili olarak şahsın üzerinde bulunan silah ile birlikte soruşturma başlatıldı. Ayrıca yapılan incelemede şahsın rehin alırken havaya ateş ettiği belirlendi ve boş kovanlar da apartmanda bulundu. Şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilerek ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Rehin Aldı Kastamonu (2)

İHA

Kastamonu Haberleri