Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Lavuar Alanı projesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Alan, Lavuar Alanı projesinin firma tarafından zeminle ilgili çalışmalarının başladığını be 7 aylık gibi süreçte projenin hayata geçeceğini açıkladı. 

Başkan Alan’ın açıklamaları şu şekilde:”Evet projesinin ihalesi yapıldı. Yer teslimi yapılmıştı arkadaşlarımız da şu an Zeminle ilgili çalışmaları yapıyorlar. Şantiye şefimiz de burada. Etrafını zaten kapattık 7 aylık bir süreç 15-20 günlük gecikmeli de olsa başladı ama inşallah 7 ay içinde istediği, hepimizin dört gözle beklediği Lavuar Alanı Projesi Peyzajıyla, mimarisiyle, çocuk parklarıyla, sosyal donatılarıyla inşallah vatandaşımızın hizmetinde olacak. Tabii bizi en çok heyecanlandıran vatandaşımızın da bizlerin de en çok merak ettiği, en çok istediği proje. Bismillah dediler, başladılar. Rabb'im kazasız bitirip bir an önce vatandaşımızın hizmetine sunmayı nasip eder. Inşallah sizlerle beraber halkımızla beraber de açılışını yapmayı Rabbim nasip eder bize” dedi.

Ontemmuz karanlığa büründü! Mahalleli isyan etti Ontemmuz karanlığa büründü! Mahalleli isyan etti

Emre Can Bayram