Kazada şoför, aracın geri geri gitmesi sonucu duvara çarparak takla attı. Olayda şans eseri öğrenci bulunmazken, sağlık ekipleri tarafından kurtarılan şoför Ereğli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Alaplı Tepeköy Halk Eğitim Merkezi yolunda meydana gelen kaza, 14.00 sıralarında yaşandı. Yaşar K. isimli şoför, nöbet geçirdiği esnada kullandığı 67 UF 152 plakalı aracı kontrol edemeyerek önce karşı yönden gelen taşımalı öğrenci servisine çarptı. Ardından araç geri geri giderek 5 metre yüksekliğindeki bir duvara çarparak takla attı.

Nöbet Geçiren Şoförün Kullandığı Araç, Öğrenci Servisine Çarptı!1 (2)

İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Olaya Müdahale Etti

Kaza sonrasında çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve 112 sağlık ekipleri, aracın içinde sıkışan Yaşar K.'yi çıkarmak için çalışmalara başladı. Şoförün sağlık durumuyla ilgili bilgi veren görgü şahitleri, sara nöbeti geçirdiğini ifade etti.

Ereğli’de intihar! Ekipler sevk edildi Ereğli’de intihar! Ekipler sevk edildi

Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yaşar K.'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazada, şoförün nöbet geçirdiği sırada taşımalı öğrenci servis aracında öğrenci bulunmaması şans olarak değerlendirildi.

Nöbet Geçiren Şoförün Kullandığı Araç, Öğrenci Servisine Çarptı!1 (3)

Olay Yerinde Öğrenci Olmadığı Tespit Edildi

Kaza anında taşımalı öğrenci servis aracında öğrenci bulunmadığı belirlendi. Bu durum, kazanın boyutlarının daha fazla büyümesini engelledi. Şoförün neden bayıldığı ve kaza sonrasında duvara çarparak takla attığı ise detaylı bir şekilde araştırılıyor.

Yaşanan trafik kazasında kaza anında öğrenci servis aracında öğrenci olmaması büyük faciayı önledi.

Nöbet Geçiren Şoförün Kullandığı Araç, Öğrenci Servisine Çarptı!1 (4)

HABER MERKEZİ