ZONSİAD ve Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti Kilimli Belediye Başkan adayı Kamil Altun'la birlikte ilçeyi gezdi.

Whatsapp Image 2024 03 21 At 18.21.01

Tıskaoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde;
"Kilimli Pazar Yeri Esnafımız…

Kilimli-Filyos tünellerinde son durum... Bitince böyle olacak! Kilimli-Filyos tünellerinde son durum... Bitince böyle olacak!

AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayımız Sayın Kamil Altun ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte Kilimli pazar yeri esnaflarımızı ziyaret ederek hasbihal ettik..

Whatsapp Image 2024 03 21 At 18.21.01 (1)

Tüm Teşkilatlarımız, tüm dava arkadaşlarımız ile sahalardayız..

Sevgili Kilimli halkına ve hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Doğup büyüdüğüm ve gençliğimin en güzel yıllarının geçmiş olduğu Kilimli ilçemizin Bölüm Mahallesini, AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayımız Sayın Kamil Altun ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte ziyaret gerçekleştirerek hemşehrilerimizin samimi sohbetlerini dinledik. 

Whatsapp Image 2024 03 21 At 18.20.29 (1)

Bize yüreklerini açan, desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

TTK Kurumu, çeşitli kuruluşları ve başarılı işleriyle Zonguldak için büyük bir gurur kaynağıdır.  Bu kurumda yorulmadan çalışan madenciler de hem Zonguldak hem de Türkiye için büyük bir gurur kaynağıdır. 

Doğup büyüdüğüm gençlik yıllarımın en güzel anılarını biriktirdiğim mahallemde evimin altında bulunan madenci kardeşlerimiz ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdik. Madenci torunu ve madenci bir baba’nın çocuğu olarak, Dünyanın en zor ve en helal mesleğini yerine getirmeye çalışan tüm madencilerimizi ülkemize ve milletimize hizmetlerinden dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum."