Diş Hekimi Mecnur Yılmaz ve Diş Hekimi Nil Baycık tarafından Müftü Mah. İbrahim Efe Caddesi’nde M.Y. Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Törene CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 28. Dönem İyi Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Ereğli CHP ilçe Başkanı Hikmet Uzuner, Ereğli İyi Parti İlçe Başkanı İzzet İyiol, Ereğli MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve çok sayıda davetli katıldı.

TOKİ’den Ereğli’de çevre düzenlemesi için ihale! TOKİ’den Ereğli’de çevre düzenlemesi için ihale!

POSBIYIK, "EREĞLİ'YE NEZİH BİR MEKAN KAZANDIRILMIŞ"

Ereğli’ye yeni bir soluk getiren Diş Hekimi Mecnur Yılmaz ile Diş Hekimi Nil Baycık’ı kutlayan ve açılış kurdelesini kesen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Ereğli’ye sağlık sektöründe yeni bir soluk getiren başarılı diş doktorlarımız Diş Hekimi Mecnur Yılmaz ve Diş Hekimi Nil Baycık’ı tebrik ediyorum. Çok güzel ve çok nezih bir mekan olmuş. Özellikle buraya gelen hasta danışanların mutlu olacağını görmek güzel. Diş Hekimi Mecnur Yılmaz hocamızın yeni cihazla da diş sağlığı konusunda yeni ufuklar açacağını duymak bizleri heyecanlandırdı. Çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

YILMAZ, "EŞİ BENZERİ OLMAYAN TEDAVİLERİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ"

Açmış oldukları klinik ile Ereğli ve bölgede olmayan tedavi yöntemlerini, bölgeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden M.Y. Dental Yönetim Kurulu Başkanı Mecnur Yılmaz, açılışa katılım sağlayan herkese teşekkür ettiği konuşmasında, “Ereğli ve bölgemiz insanına hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Açmış olduğumuz klinik bölgede eşi benzeri olmayan tedavilerle hizmet verecek. Bu nedenle çok heyecanlıyız. Bugünde heyecanımıza ortak olan, açılışımıza katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Ağız ve Diş sağlığı kliniğimiz bölgemize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Açılış konuşmalarının ardından tören kurdele kesimi ve klinik gezisinin ardından son buldu.

Diş Hekimi Mecnur Yılmaz Kimdir?..

12 Mayıs 1992 Zonguldak’ta doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak’ta tamamlayıp yüksek öğrenimini Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde 2015 yılında bitirmiştir. 2015 yılından beri diş hekimliği alanında birçok uzmanlık alanında gelişimini tamamlamış ve 2023 şubat ayında MECNUR YILMAZ DENTAL’i kurmuştur.