Geçen hafta Cumartesi günü Devrek stadında Zonguldak Kömürspor-Niğde Anadolu takımları arasında oynanan 2. Lig Beyaz grup puan mücadelesinde çok ilginç ve anlamlı bir anıya şahitlik ettim, hatta katkım da oldu.

Hemen konuya gireyim. Maçın devre arasında Sayın Vali Mustafa Tutulmaz’ın da oturduğu protokolün olduğu yere gittim ve burada bulunan yetkililerle selamlaştıktan sonra Sayın Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı ile konuşuyordum ve bana dedi ki,

“Saha içindeki basın mensubu arkadaşlara söyle yan yana dursunlar.”

Bakan Vedat Işıkhan, Zonguldak'ta yapılan toplantıya katıldı! Bakan Vedat Işıkhan, Zonguldak'ta yapılan toplantıya katıldı!

Bir anda şaşırdım ve merak ettim neydi acaba planı diye düşünürken, saha içindeki arkadaşlara seslenerek, “Arkadaşlar yan yana mesafeli durun Müdür bey fotoğrafınızı çekecek.”

Gazeteci arkadaşlar da ne olduğunu anlamadan yan yana dizildiler ve Sayın Turanlı da önündeki cama doğru eğilerek cep telefonundan çekmeye başladı ve ben de ısrarla, “Sayın Müdürüm üstten çeksene daha net çıkar neden alttan camdan doğru çekiyorsun” ısrarımdan sonra çektiği kareyi bana gösterdiğinde tüylerim diken diken oldu. Meğer çektiği o camda Ay-Yıldızlı şanlı bayrağımızın çizimi cama işlenmiş ve “Ay-Yıldız” arasından gazeteci arkadaşlarımızı fotoğraflamış.

Ne diyeceğimi şaşırdım ve “Müdürüm bravo meğer sen burada mükemmel bir durum görüp planı ayarlamışsın ve yine sürprizi patlattın yaptın yapacağını.” diyerek tebrik ettim.

Bana döndü ve , “Bu fotoğrafı gazetecilerle at paylaş.” İşte bu fotoğraf öyle bir haber oldu ki herkes sosyal medyadan fotoğrafa bir şeyler yazdı.

Bende Fotoğrafı konuşturduğumuzda, diyeceğim şudur ki Sayın Turanlı fotoğrafın kralını çekmiş ben de  “Kocaman şekilde Alkışlıyorum…”

Haber; Yorum: Mustafa Emen