Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Bartın'ın da içinde bulunduğu Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz'in yüksek kesimleri, Toroslar bölgesi ve Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. Diğer bölgelerde ise yağmur ve sağanak şeklinde yağışlar görülecek. Özellikle Antalya'nın doğusu, Kaş, Finike ve Demre ilçeleri, Mersin'in batı ilçeleri, İzmir, Aydın, Manisa, Muğla ve Balıkesir'in batı ilçelerinde şiddetli yağışlar beklenirken, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Çanakkale'nin güneyi ile zaman içinde Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Antalya merkez, Adana'nın doğusu, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli yağışlar yaşanabilir.

Hava Durumu Bartın: Parçalı ve Çok Bulutlu, Yağışlı

Bartın genelinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak, yağışlar bölge genelinde yerel kuvvetli olacak. Yağışların Bartın'da yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerinde ise yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Ayrıca bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi yaşanabilir.

Kirazın fiyatını gören şok oldu! Kirazın fiyatını gören şok oldu!

Çığ Tehlikesi: Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun Kuzey ve Doğusunda Çığ Tehlikesi Bulunmaktadır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi olduğunu belirtiyor. Bu bölgelerde yaşayanların dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önemlidir.