12 Aralık 2023 tarihinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesine bağlanan doğalgaz hattının ardından AK Parti Saltukova Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Çelebi, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç'e tepki gösterdi.

Çelebi, "Bugün SALTUKOVA'da bağlantısı yapılan, çay suyu kaynatılıp yemek yapılan doğalgazın asıl mimarı sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'dır.
Bu süreçte Çaycuma ilçe başkanımız sn Birol Yiğit, dönemin il başkanı Sn Muammer Avcı, Milletvekilimiz Sn Ahmet Çolakoğlu ve Saltukova'nın bu ihtiyacını bıkmadan usanmadan kendilerine ileten Dönemin Ak Parti Saltukova Belde Başkanı Mehmet Çelebi'nin katkılarını yok sayanlar gün gelip siyaset sayfalarından yok olacaklardır!" dedi.

Mehmet Çelebi'nin paylaşımı şu şekilde;

"12,12,2023 tarihinde Saltukova'da Doğalgaz yakıldı.

Sayın belediye başkanı temelini attığı ya da açılışını yaptığı icraatları nasıl kendine mal etmişse Doğalgazı da kendi getirmiş gibi duyurdu. Mücadele etmiş midir, etmiştir. Ancak sorunun çözümü ve 1 yıl erkene alınmasında en ufak bir katkısı yoktur.

Bugün SALTUKOVA'da bağlantısı yapılan, çay suyu kaynatılıp yemek yapılan doğalgazın asıl mimarı sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'dır.
Bu süreçte Çaycuma ilçe başkanımız sn Birol Yiğit, dönemin il başkanı Sn Muammer Avcı, Milletvekilimiz Sn Ahmet Çolakoğlu ve Saltukova'nın bu ihtiyacını bıkmadan usanmadan kendilerine ileten Dönemin Ak Parti Saltukova Belde Başkanı Mehmet Çelebi'nin katkılarını yok sayanlar gün gelip siyaset sayfalarından yok olacaklardır!

Sn belediye başkanının ise bu gazın gelişindeki rolü konu mankenliğinden yani mevcut belediye başkanı olmasından ibarettir.

Belde başkanlığım döneminde ekibimle birlikte böyle bir hizmeti Saltukova beldemize ve dolayısıyla halkımıza kazandırdığımızdan dolayı bir hayli gururlu ve mutluyum.

"Kesikbaş" cinayetinde sanıklar hakim karşısında! "Kesikbaş" cinayetinde sanıklar hakim karşısında!

Yüce Allah bizlere, beldemize ve bu asil milletimize daha güzel hizmetleri getirmeyi nasip etsin."