Kurulduğu günden beriKamu adına gazetecilik” yapan İMZA GazeteNİZ;

4. YAYIN YILINI KUTLUYOR…

Şok olay! Sokak ortasında bulundu Şok olay! Sokak ortasında bulundu
  • Basılı yayın olarak 24 Mayıs 2017 tarihinde yayın hayatına başlayan İMZA Gazeteniz, 4. Yayın yılına girdi. İlk günkü “Tehdit, şantaj, tetikçilik, ahlak dışı” yazıların kullanılmaması sözünün arkasında duran İMZA Gazetesi, “Kamu adına gazetecilik” ilkesinden taviz vermedi.
  • Zonguldak Havaalanı, Mithatpaşa Tüneli, yeni hastane yapımı, Stadyum, yatırımcının önünün açılması adına teşvik, BAKAP, doğalgazın kurum ve fabrikalara bir an önce getirilmesi gibi konular başta olmak üzere birçok sorunu gündemde tutarak “Fikri takip” gerçekleştirmeye çalışan İMZA Gazetesi, bir çok medyaya da örnek oldu.
  • Tüm engelleme ve saldırılara rağmen dimdik ayakta durmayı başaran İMZA Gazeteniz, yeni yayın döneminde de “Kamu adına gazetecilik” ve “İlkeli, etik gazetecilik” anlayışından taviz vermeden yoluna devam edecek.
  • Kurulduğu günden itibaren emeğiyle destek veren tüm çalışanlar başta olmak üzere reklam, abone desteği veren, eleştirip yön gösteren ve kamuoyu oluşturma adına haberleri paylaşan tüm takipçilere sonsuz teşekkür ederiz…