11 Mart tarihinden itibaren yurdun her köşesinde etkili olarak insanlığı evlere hapseden ve yakaladığı kişileri de acımasızca hayattan koparan Korana belası çok şükür ki devletimizin aldığı yerinde ve etkili önlemlerle büyük bir oranda gerilemeye başladı.

Korana geri vites yaparken, halkımız da belanın kesin olarak sona erdiği şeklinde sabırsızca hareket ederken eskiye dönüşün olduğu görüldü. Vatandaşlar caddelerde, sokaklarda ve Pazar yerinde sosyal mesafeye aldırmadan kalabalık oluşturunca endişeli gelişmelere davetiye çıkarılıyor ama vatandaşların da haklı olduğunu anlamak gerekiyor.

3 aydır çoluk-çocuk evlerde hapis hayatı yaşayan vatandaşlar özgür bir ortama müsaade çıktığında da doğal olarak bu kalabalıkları oluşturuyor ama sevindirici olan taraf ise hemen herkesin artık maskesiz dışarıya çıkmaması ve sosyal mesafeye olabildiğince itina göstermesi sevindiriyor.

Çok şükür Ramazan-ı şerif de bitti ve bayrama girdik. Bundan sonra bu fotoğraflardan daha fazlasını görmeye başlayacağız. Eski güzel günleri hep birlikte güzelliklerle yaşamak istiyorsak fotoğraftaki görüntü gibi değil de çok daha dikkat ederek Korana belasına yeniden davetiye çıkarmayalım. Yaşamak elbette güzel ama sağlıklı yaşarsak daha da güzel…

HABER: Fotoğraflar konuşursa Mustafa Emen

Ereğli’de şehide saygısızlık! Seçim bitti, Posbıyık gitmedi! Ereğli’de şehide saygısızlık! Seçim bitti, Posbıyık gitmedi!