Karabük Üniversitesi (KBÜ) Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu'nun destekleriyle Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından düzenlenen "Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması"nda büyük bir başarı elde etti. Öğrenciler, "gazete-dergi", "televizyon", "radyo", "çizgi-film animasyon" ve "yeni medya" olmak üzere 5 farklı kategoride yürüttükleri projelerle 10 kişiyle finale kalmayı başardı.

"Aklıma Bir Fikir Geldi" sloganıyla düzenlenen yarışma, kamuoyunun fikir eserlerinin korunması ve korsanla mücadele konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri, iki kategoride toplamda dört proje ile büyük bir başarı elde ederek finale yükseldi.

Karabük PTT, "SOSYALFEST" için özel pul hazırlıyor... Karabük PTT, "SOSYALFEST" için özel pul hazırlıyor...

Proje danışmanlığını Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Burak Türten'in üstlendiği yarışmada, "televizyon" kategorisinde Abdulsamet Mavi, Muhammed Ağar, Doğukan Aydın, Alper Kaya, Kağan Aktın, Hüdanur Güller, Melike Kaya; "radyo" kategorisinde ise Kenan Kuliev, Berat Aktoğ, Abdullah Mansur, Hüdanur Güller, Melike Kaya, KBÜ'yü temsil edecek.

Öğrenciler, iletişim fikirleri ve projeleriyle dikkat çekerek KBÜ'nün adını bir kez daha duyurmanın gururunu yaşadılar. RATEM tarafından düzenlenen yarışma, öğrencilere iletişim dünyasında yeteneklerini sergileme ve sektör profesyonelleriyle buluşma fırsatı sunuyor.