Ankara’da ikamet eden Zonguldak’lı iş insanı ve eski Zonguldak Kömürspor yöneticisi olan ve 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerinde Saadet Partisi’nden aday adayı olan Cem Dereli önceki gün geldiği ilimizde bire dizi ziyaretlerde bulundu.

Ömer Selim Alan toplantıya katıldı! Ömer Selim Alan toplantıya katıldı!

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)yi de ziyaret eden Cem Dereli Saadet Partisi’nden adaylığı hakkında açıklamalarda bulunurken yapacağı icraatlar hakkında da çarpıcı iddialarda bulundu.

Konuşmalarının son bölümünü de ilimizin tek temsilcisi Zonguldak Kömürspor’a ayıran Dereli kulübün içinde bulunduğu durumu da masaya yatırarak yöneticilik yaptığı bu şanlı geçmişi bulunan kulübün kümede potasında yer almasının üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek “Taşıma suyla değirmen dönmez” misali çok ciddi ve kalıcı tedbirlerle bu çıkmazdan kurtulmanın çözümü olduğunu da söyledi.

Bu konuda yoğun çalışmalar yaptıklarını da belirten iş insanı Cem Dereli şartlar uygun hale geldiğinde Zonguldak Kömürspor kulübünü satın alarak 2-3 sene içerisinde süper lige çıkarmak istediklerini söyleyerek hepimize büyük bir umut aşıladı.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Cem Dereli KGD ziyaretinde verdiği mesajların sonucunda bakalım açıklamaları nasıl bir sonuca bağlanacak merakla bekleniyor.

Haber-Yorum: Mustafa Emen

Cem Dereli