Düğünde havaya ateş skandalı! O damat yakalandı Düğünde havaya ateş skandalı! O damat yakalandı

Demir, yerli şirketlere inisiyatif verme amacında olduklarını ifade ederek, çeşitli sektörlerde katma değerli üretimlere odaklanma stratejilerini paylaştı.

"FIRSAT VERMEZSEK BU RİSKLERİ ALAMAYIZ"

Demir, yerli üretimde cesaretin ve risk almanın kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, "Fırsat vermezsek, bu riskleri alamayız. Uzun vadede ödeyeceğimiz bedel dışa bağımlı kalmaktan daha büyük olacaktır." dedi.

KARDEMİR'in üretim hacmini artırma hedefi doğrultusunda çalışmalar yaptığını belirten Demir, özellikle ray, tekerlek, aks gibi ürünlerde çalışmaların devam ettiğini ve katma değerli ürünlerin geliştirilmesine odaklandıklarını ifade etti.

YEŞİL ÇELİK VE ÇEVRE DOSTU ÜRETİM

 Çevre dostu üretime önem verdiklerini belirten Demir, "Yeşil çelik konusunda işbirliklerine hazırız. Teknolojiyi de kullanmak istiyoruz." şeklinde konuştu. Ayrıca, çelik konstrüksiyon binaların Türkiye'de etkin olması için çeşitli projelerde yer almayı planladıklarını ifade etti.

TEKNOLOJİK YATIRIMLAR VE İŞBİRLİKLERİ

Demir, KARDEMİR'in teknolojik alanda yatırımlar yaptığını ve sürekli gelişmeyi hedeflediklerini belirterek, Karabük Üniversitesi'nin teknoloji konusundaki katkılarından bahsetti. İlerleyen dönemde Teknopark ofisleri açarak işbirlikleri yapmayı planladıklarını dile getirdi.

2023 VE İLERSİ

 2023'ün zorluklarla dolu bir yıl olduğunu ancak KARDEMİR için olumlu geçtiğini ifade eden Demir, üçüncü çeyrekte elde ettikleri karın 1,2 milyar lirayı aştığını ve yıl sonunda bu rakamın daha da artmasını beklediklerini paylaştı. İlerleyen dönemde yapılacak yatırımlarla birlikte daha iyi bir yıl geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı.