Miraç Balcı seslendi! Miraç Balcı seslendi!

İyi Parti’den milletvekili Aday Adayı olan Ayşegül Kalender, arkadaşlarıyla beraber Cumhuriyet Halk Partisine geçme kararı aldı.

Kalender ve arkadaşları için bugün Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe binasında rozet takma töreni düzenleme.

Törene, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ve belediye başkan aday adayları Zeki Günalp, Turgut Aydın, Atınç Kayınova katıldı.

Zaimoğlu; ‘Bugüne özel sürprizimiz oldu’

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Bugüne özel sürprizimiz oldu. İyi Parti’den milletvekili aday adayı olan Ayşegül Kalander hanımefendi Cumhuriyet Halk Partisine katıldılar. Değerli belediye başkanımız Tahsin erdeme rozet takmaya davet ediyorum”dedi.

‘Baba ocağına gelmesinden mutluluk duyuyoruz’

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, baba ocağına gelmesinden mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Seçim kampanyamıza dün başladık. Biz bismillah dedik. Çok güzel harika bildirimler alıyorum. Bugün iyi partiden milletvekili aday adayı olan bizim baba ocağımıza gelmesinden mutluluk duyuyorum”diye konuştu.

‘Sizden rozet almak mutluluk verici’

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Ayşegül Kalender, “Sizden bu rozeti almak mutluluk verici. İnşallah sizi beleye başkanı olarak görürüz. Ben ve arkadaşlarım ortak karar aldık. Diğer adaylara da teşekkür ederiz”diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Tahsin Erdem, İyi Part Milletvekili Aday Adayı Ayşegül Kalender’e rozetini taktı.

Emre Can Bayram

I M G 5239