Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından KPSS puanıyla yapılacak 8 bin sözleşmeli personel (4/B) alımı yapılacağı duyuruldu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak olan işçi alımında Bartın'dan 29 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar duyurdu! Madene 218 personel alınacak... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar duyurdu! Madene 218 personel alınacak...

Başvurular 21.02.2024-11.03.2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden ise alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden gerçekleştirileceği belirtildi. Mülakatsız KPSS puanıyla yapılacak atama sürecinin önemli bir fırsat olduğu değerlendiriliyor.

Atama sürecinin detaylarıyla ilgili bilgilerin e-Devlet üzerinden duyurulacağını belirtilirken, başvuru yapacak adayların belirlenen tarih aralığında süreci takip etmeleri ve gerekli evrakları eksiksiz olarak hazırlamaları gerekiyor. Adaylardan istenen belgeler ve başvuru şartlarıyla ilgili detaylar, resmi duyuruların yapıldığı e-Devlet platformunda yer alacak.