Zonguldak şehir merkezinden Kilimli-Çatalağzı istikametine giden ve hatta Eren Enerji Termik Santralının mecburi istikamet yönü olan Gazipaşa caddesinde geçtiğimiz günlerde 1 hafta yeni bir trafik düzenleme planı yapıldı.

Beğenenler oldu beğenmeyenler de.

Memnun olanlar oldu, olmayanlar da.

Eleştirenler oldu, olmayanlar da.

TTK’da bugün nefesler tutuldu, 44 kişi kurayla işe alınacak... TTK’da bugün nefesler tutuldu, 44 kişi kurayla işe alınacak...

Sonuçta ne oldu, deneme bitti,

Eski tas, eski hamam.

Yeniden eski şekline döndü.

Gazipaşa caddesinde araçların yanı sıra kamyonlar da işin içine girince işte bakın böyle çirkin bir görüntü ortaya çıktı.

Yani işin aslı şudur ki,

Tüneller açılmadıktan sonra Zonguldak trafiğindeki bu karışıklık ve düzensizlik aynen devam edecek.

Herkes bunu bildiğinden kimsenin sesi fazla çıkmıyor.

Zaten Zonguldak halkı da yıllardır bu çileyi çektiğinden dolayı alıştı ve kafasına göre trafikte adeta dans ediyor, yeni bir uygulama olan “ÖNCE YAYA” çizgileri vatandaşlar için güvence teşkil etse de bazı kendini bilmezler yayaya yol vermek yerine hızlı gelerek korkutuyorlar, yetmedi tam çizgiyi geçerek duruyor ve saygısızca kafa buluyorlar. İşte bu yüzden hiç birimizin can güvenliği sağlamda değil ve çok dikkat etmek gerekiyor.

Uzun lafın kısası, Fotoğrafı konuşturduğumuzda işte size Zonguldak trafiği çözüm falan bahane trafik şahane. Gazipaşa bildiğiniz gibi

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN