Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, ligin yaklaştığı şu günlerde sessizliğini koruyan Zonguldakspor hakkında gerçek olan net bilgileri ve gelişmeleri Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı ve İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni yılların spor yazarı tecrübeli gazeteci aynı zamanda da Zonguldakspor sevdalısı Mustafa Emen'e değerlendirmelerde bulunarak, "Hiç kimse merak etmesin Zonguldakspor her sezon olduğu gibi bu sezon da aslanlar gibi kadrosunu kuracak ve sahaya çıkacaktır" dedi.

Ücretsiz spor etkinliği Zonguldaklı çocuklar sporla buluşturuluyor... Ücretsiz spor etkinliği Zonguldaklı çocuklar sporla buluşturuluyor...

Hacı Demir şu sözlerle durumu özetledi. "Evet pandemi durumu nedeniyle liglerin tadı tuzu kaçtı her kulüpte bir tedirginlik yaşanıyor. Ekonomik gücü olan takımlar transfer üstüne transfer yapıyor bizde boş durmuyoruz, giden futbolcularımız var ama gelecek olan futbolcularımız da var. Görüştüğümüz futbolcularımızdan 15 tanesi hazır halde bekliyor ve çağrı yaptığımız an gelip imzayı atacaklar. Şu anda bu futbolcuların transfer paralarını alması için nakite ihtiyacımız var bunun için uğraşıyoruz, takım Pazartesi-Salı toplanıp antrenmalara başlayacaktır. Çaycuma'da büyük bir ihtimalle başlayacağız ve daha sonra Kilimli sahasının yan tarafında bulunan sahayı hazırlayacak ve burada çalışacağız. 24 Kişilik genç ce çok koşan başarıya aç zıpkın gibi çocukları tüm camia görecek ve alkışlayacaklardır. Zonguldakspor'un her daim bir hedefi olmuştur ve yine olacaktır. Sağda-solda bazı kendini bilmezler hakkımızda atıp tutuyorlar hepsinden haberimiz vardır, Demir'ler geçmişte olduğu gibi bugünde yarında bu takımın arkasında olmuştur ve yine olacaktır. Evet bu aralar herkeste olduğu ekonomik sıkıntılar olmuştur ama bu sürekli olacak anlamına gelmeyecektir. Mutlaka toparlanacak ve her anlamda ağırlığımızı yansıtacağız. Ben tüm Zonguldakspor camiasının biraz sabırlı olmasını istiyorum. Üst düzey yetkililerle de görüşmelerimiz devam ediyor. Zonguldakspor için tüm şartları zorluyoruz ve bu sene tüm camiayı desteğe ve takıma sahip çıkmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.