MMMGD Başkanı, GMİS Genel Merkez Yöneticilerini Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu'na Davet Etti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde düzenlenecek Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu için Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) Başkanı Halim Demirkan, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Merkez Yöneticilerini davet etti.

22-24 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan sempozyuma, Türkiye'nin yanı sıra 9 farklı ülkeden katılımcılar bekleniyor.

Sempozyumda madencilik sektörü, uygulanabilir çalışmalar, endüstriyel miras, mimari yapıların korunması, sosyo-ekonomik faaliyetler gibi konular ele alınacak.

MMMGD Başkanı Halim Demirkan, Zonguldak'ta düzenlenecek sempozyumu tanıtmak ve GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ile Genel Merkez Yöneticilerini davet etmek üzere GMİS'i ziyaret etti.

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ve Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit ile yapılan görüşmede, Demirkan sempozyumun madencilik sektörü için önemini vurguladı ve GMİS yöneticilerini etkinliğe davet etti.

Başkan Dural'dan Başkan Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti... Başkan Dural'dan Başkan Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti...

Halim Demirkan, sempozyumun Zonguldak gibi Türkiye'nin madencilik konusundaki önemli şehirlerinden birinde düzenlenmesinin ve bu tür etkinliklerin sektöre olumlu katkılar sağladığını ifade etti.

GMİS'in Davet Üzerine Katılımı

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Merkez Yöneticileri, MMMGD Başkanı Halim Demirkan'ın davetini değerlendirecek ve sempozyuma katılım için planlama yapacak.

HABER MERKEZİ