Başkan Adayı Tutkun, 'Sıla-i Rahim Bileti' ofisi ile ihtiyaç sahibi üniversiteli gençlerin bilet masrafını karşılayacak.

BARTIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK TUTKUN'UN MÜJDESİ

Yeniden Refah Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Tutkun, öğrencilerin bayramlarda memleketlerine gitmekte yaşadıkları zorlukları hafifletmek amacıyla özel bir proje başlatıyor.

Polisten kaçarken kaza! Polisten kaçarken kaza!

Faruk Tutkun Yeniden Refat Partisi Sıla I Rahim Bileti (1)-1

 "SILA-İ RAHİM BİLETİ" OFİSİ

Üniversiteli gençlerin Ramazan ve Kurban bayramlarında aileleriyle buluşmalarını kolaylaştırmak için Bartın Belediyesi bünyesinde 'Sıla-i Rahim Bileti' ofisi açılacak. Bu ofis aracılığıyla ihtiyaç sahibi üniversiteli gençler, otobüs biletlerini ücretsiz olarak temin edebilecekler.

Faruk Tutkun Yeniden Refat Partisi Sıla I Rahim Bileti (2)

BAŞKAN ADAYI TUTGUN AÇIKLAMASI

Başkan Adayı Faruk Tutkun, projenin detaylarını paylaşarak, "Üniversiteli gençlerimiz artık bilet masrafını düşünmeyecek. Yeniden Refahlı Belediyeler olarak, bayramlarda memleketlerine gitmekte zorlanan üniversite öğrencilerine destek olacak 'Sıla-i Rahim Bileti' ofisimizle bu zorluğu hafifleteceğiz. İhtiyaç sahibi gençlerimiz, bu ofis aracılığıyla ailelerine gidiş-dönüş biletlerini ücretsiz olarak temin edebilecekler. Bu projemizle gençlerimizi bayramlarda sevdiklerine bir araya getirmek istiyoruz" dedi.

Faruk Tutkun Yeniden Refat Partisi Sıla I Rahim Bileti (3)

HABER MERKEZİ

Bartın Haberleri