Zonguldak’ta Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Zabıta ekipleri ile birlikte pasta keserek kutladı.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; yaptığı konuşmada Zabıta Teşkilatı’nın belediye ve vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, “Şehrimize hizmet etmek için özverili bir şekilde çalışmalarınızı sürdürmenizi temenni ediyorum. İnşallah uzun süre şehrimize güzel ve başarılı hizmetlerde bulunuruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.’” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan programa katılan minik zabıtalara hediye takdim ederek onları sevindirdi.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Zabıtaların yaptığı görevler gerçekten o şehir için katkı anlamında çok önemlidir. Bazen Zabıta ve esnaf vatandaşlar arasında gerginlikler yaşansa da Zabıta yasalar çerçevesinde hareket etmekle mükelleftir. Geleceğin küçük zabıtaları da yarın büyüklerinin yerini almak için şimdiden hevesliler. Elbette her birey büyüdüğünde gönlünde bir meslek yatar, Zabıtalık mesleği de güzel mesleklerden biridir. Bakalım bu hevesli küçüklerin hangisi zabıta olma şerefine ulaşacak.

Emekliler imza topluyor! Meydanlara davet ettiler Emekliler imza topluyor! Meydanlara davet ettiler

Fotoğraflar konuşursa: Haber: Mustafa Emen