Vali Zonguldak’a,

Zonguldak Vali’sine alıştı.

Zonguldak’ın her kesiminde “Vali’yi nasıl buluyorsunuz?” diye sorsanız inanın olumsuz bir cevapla karşılaşacağını sanmıyoruz. Elbette “Bana ne” diyenler olacaktır tabi.

Veya, “Vali derdimiz değil, biz geçim derdindeyiz” diyenler de olacaktır.

Yaşam standardı her kesimde dört dörtlük değil tabi.

Fakat şu bir gerçektir ki bir ilin yetkili Valisi görev yaptığı şehir için çalışmazsa, halkı için çalışmazsa o şehir yerinde saymaya devam edecektir. Tıpkı  geçmişte görev yapan bazı Valilerin sadece koltuklarında görev sürelerini doldurduğu gibi.

Biz burada şu anda Sayın Mustafa Tutulmaz’ın Zonguldak için bir şans olduğunu ifade etmek istiyoruz, inşallah da yanılmayız çünkü geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’ı TV ekranından bir programda tanıtımını gördüğümde inanın gözlerimi alamadım. Ne kadar güzel bir şehir olmuş, ne kadar hoş planlarla şehir muhteşem yapılmış. Burada uzun zamandır görev yapan Mustafa Tutulmaz Valimiz Afyon iline harika hizmetlerde bulunmuş.

Şu anda bu Valimiz Zonguldak’ta görevde ve dur durak bilmeden Zonguldak için savaşıyor, projeleri inceliyor ve daha yapılması planlanan projeleri hayata geçirmeye çalışıyor.

Valla diyorum ki şahsım adıma söylüyorum, sayın Valimizle birkaç kez sohbet etme imkanım oldu daha da olacaktır ve ben Sayın Tutulmaz’ın Karaelmas diyarı Zonguldak’a çok güzel hizmetler katacağına en çok inananlardanım.

İncivez’de fuhuş ihbarı! İncivez’de fuhuş ihbarı!

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, her yerde, her işin içinde, her karede Tutulmaz orada. Daha ne olsun Zonguldak’ın gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için çırpınan bir Valimiz var. Başarılar Sayın Valim biz size güveniyoruz…

Fotoğraflar konuşursa Haber: Mustafa Emen