Bartın'ın Asma bölgesinde, geçen gece saat 02:00 civarında meydana gelen olayda, trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği rutin denetim sırasında dur ihtarına uymayan bir otomobil sürücüsü, yaşanan kovalamaca sonrasında kaza yaparak bir kanala düştü.

RUTİN DENETİM KOVALAMACAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, trafik ekiplerinin Asma bölgesinde gerçekleştirdiği rutin denetim sırasında yaşandı. Dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, polislerin takibiyle kaçmaya başladı. Kovalamaca esnasında sürücü, aracını kontrol edemeyerek Çayırlar mevkiindeki bir kanala düştü.

Araç kanal içerisinde sürüklendikten sonra durabilmiş, sürücü ise araç içerisinden çıkarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Ancak, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucunda sürücü kısa sürede yakalandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın'da belediye başkanlarını uyardı! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın'da belediye başkanlarını uyardı!

Detaylı kontrollerde, sürücünün ehliyetsiz olduğu ve alkollü bir şekilde araç kullandığı belirlendi. Şans eseri başka araçlara zarar vermeden kaza atlatıldı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, sürücüyü sağlık kontrolünden geçirdi. Polis ekipleri tarafından başlatılan yasal işlemler kapsamında, sürücü hakkında ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmanın yanı sıra trafik kurallarını ihlal etmekten dolayı cezai işlem uygulandı.

HABER MERKEZİ

Bartın Haberleri