Zonguldak Çınartepe Mahallesi Okan Girgin, basın toplantısında covit-19'a yakalanan sağlık çalışanlarıyla ilgili sarf ettiği sözlerin maksatını aşması üzerine özür dileyen ve buna rağmen adeta linç kampanyası başlatılan Zonguldak Valisin Erdoğan Bektaş'a sahip çıktı.

Vali Erdoğan Bektaş'ın ne derece çalıştığını örnekleriyle anlatan Okan Girgin, "Daha yapacak çok şey var. Kırmayalım birbirimizi" diyerek çağrıda bulundu. 

 

Okan Girgin'in sosyal medyadaki mesajı şöyle:

Belediye önünde olay! Benzin döküp yakmak istedi Belediye önünde olay! Benzin döküp yakmak istedi

"Vali Bey Misafirimiz Yarın Yok Biz Bizeyiz.Vali Bey Yanlız işlerini YapsınYanliz Kendilerini Korusun Biz Herşeyi Yapıyoruz Size İhtiyacımız Var Dedi Niye Kendinizi KorumuyorsunuzDiye Sersenizde Bulundu.Bu Kadar Kötü Bir iİde Sanki Bir Sey Olmuormus Gibi Davranıyor Ya Valla Ona Uzulüyoruz.Bu Kadar Büyük Bir Organizasyon Var Hastaya Yaşlıya OLüye Diriye Ulaşılıyor. Herşey Yolunda Gidiyior Allah Aşkina Eleştirilen Valinin Gunluk 5 SAAT uykusu yoktur. Nereden Biliyorsunuz Derseniz Muhtarlarinda İçinde Bulunduğu Watsaap Gurubumuz var Vatandaşların Sorunların Gece Yarisida Olsa Gruba Yazıyoruz Anında Valibey Vali Yrd Veya Belediye Bask.Veya Emmniyet Müdürü Yazıp Destek Oluyor. Daha Yapacak Cok Sey Var Kirmayalim Birbirimizi."