Fındık üreticilerine dönüşüm projesi! Fındık üreticilerine dönüşüm projesi!

Zonguldak Havalimanının pistinin uzama ve genişletilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile görüşüldü. 13 Ocak tarihinde bölge milletvekilleri olarak gerekirse Bakan'dan randevu alacaklarını söyleyen Yılmaz Tunç, görüşme sonrası İMZA Gazetesine açıklama yaptı. 

Zonguldak Havalimanı pistinin uzama ve genişletilmesi taleplerini ilettiklerini ifade eden Milletvekili Tunç, İstanbul Milletvekili Zafer Sarıkaya'nın da Avrupa'dan gurbetçilerin taleplerini dile getirmek için özellikle geldiğini vurguladı. 

Zonguldak Havalimanı pistinin uzatılması ve genişletilmesi ile ilgili olarak Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve İstanbul Milletvekili Zafer Sarıkaya ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile görüştü.

Zonguldak havaalanı pistin uzatma ve genişletme ile alakalı Bölge Milletvekilleri olarak Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan ile görüştüklerini ifade eden Ak parti Bartın Milletvetili Yılmaz Tunç, "Talebimizi ilettik. İnşallah halledeceğiz. Uzatmanın yanı sıra genişletme için de talebimiz var. Havalimanının bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu farkındayız" dedi. 

 

"ULAŞTIRMA BAKANI MÜJDE VERDİ" İstanbul Milletvekili Zafer Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı: "Zonguldak Havalimanı’mızı ulusal ve uluslararası uçuşlara uygun hale getiriyoruz Makamında bir araya geldiğimiz T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan Zonguldak Havalimanı’nın en kısa zamanda yurtiçi ve yurtdışı uçuşlara hazır hale geleceğinin müjdesini verdi."