Ehl-i sünnet düşmanı Mustafa İslamoğlu ve ekibi sapkınları hezeyanları yüce dinimizi bozmak için bir proje olduğu aşıkardır. 

Buldanlı’da yangın! Ekipler sevk edildi Buldanlı’da yangın! Ekipler sevk edildi

Batılı emperyalistlerin dinimizi bozmak tahrip etmek ve en sonunda ortadan kaldırmak için dinde reform hareketini başlattılar. 19. yüzyılın sonunda bu hareketin en önemli adamalarında mason olduğu resmi belgesi olan Cemaleddin Afganidir. 

Daha sonra gelen M. Abduh, Hamidullah, Carullah, Reşit Rıza, gibi daha sonrasında da ülkemize de bu oluşumun bir taşeron firması olan FETÖ terörünü açtılar. 

Ülkemiz 15 Temmuzda ciddi bir badire atlattıktan sonra Mustafa İslamoğlu ve ekibi bu dinde reform bayrağını ele almaya çalışmaktadır. Bu sapkın herifin Hazreti Adem'in babasının olduğunu iddia etmekle birlikte bu fikri halka empoze ettikten sonra evrim teorisini ortaya atmaktan asla çekinmeyecektir.

Mustafa İslamoğlu’nun babası olan Ahmet İslamoğlu 'Oğlum Mustafa’yı şeytanım kadar sevmiyorum. İran kafalı, Humeyni kafalı' demiştir. M. İslamoğlu’nun hezeyanları 1400 senedir gelen dinimizi bozma çabası bir hayli fazla:
Birkaç kelime Arapça biliyor diye kendi kafasına göre Kuranı kerimi yorumlayan, mucizelere kerametlere inanmayan, Hadisi Şerifleri yok sayan, Miraç olayını olmadığını iddia eden bunun gibi saymakla bitmeyecek hezeyanları mevcuttur.

Devletimizden ve milletimizden bu oluşumun çok tehlikeli olduğunun farkına varması, Anadolu insanlarının dininden imanından olmadan bu projeye önüne set çekme için duyarlılık bekliyoruz…

 

Konuk Yazar: Sipahi