31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, AK Parti’den Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediye Başkanı seçilen Özcan Ulupınar, bugün (4 Mart 2024 Perşembe) İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatasını almasının ardından makamında tebrikleri kabul etti.

VATANDAŞLAR COŞKUYLA KARŞILADI

Bu arada mazbatasını almasının ardından makamına geçen Ulupınar’ın, belediye binasının dışında ve içinde coşkuyla karşılandığı gözlemlendi. 

DOSTLARINDAN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Kozluluları üzecek uygulama hayata geçiriliyor! Pazartesi günü durdurulacak Kozluluları üzecek uygulama hayata geçiriliyor! Pazartesi günü durdurulacak

Başkan Ulupınar’ı, dostları Zonguldak Belediye Başkanlığı görevini 2004-2009 yıllarında yapan Secaattin Gonca, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelikleri ve belediye meclis üyeliğinde bulunan iş insanı Mehmet Apaydın, önceden AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkan adayı ve aynı partiden Zonguldak belediye meclis üyeliği adayı olan iş insanı Deniz Kavraz ile araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz makamında ziyaret ettiler.

Başkan Ulupınar, ziyaretten fevkalade memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Dostları da her daim olmak üzere Başkan Ulupınar’a üstün başarı dileklerinde bulundular.

Whatsapp Image 2024 04 04 At 16.34.11

Whatsapp Image 2024 04 04 At 16.34.47

HABER: ORHAN AKYÜZ