Zonguldak’ta akaryakıt tablosu yeniden değişiyor, indirim geliyor! Zonguldak’ta akaryakıt tablosu yeniden değişiyor, indirim geliyor!

Zonguldak’ın yıllardır çözüm bekleyen sorunlarından biri de fotoğrafta görülen her gün yüzlerce vatandaşın inip çıktığı parke taşından döşenmiş tehlikeli merdivenlerin yapılmaması eleştiriliyor.

İMZA gazetesi olarak bu merdivenleri sürekli olarak gündeme getirmemize rağmen maalesef duyarlı olan bir yetkiliye rastlayamadık. Bu ilden çok başkanlar geldi geçti Muharrem Akdemir’in görevde kaldığı 7 sene içerisinde başta olmak üzere göreve gelen Selim Alan’la devam eden süreçte de bu merdivenlerin aynı şekilde iyice tehlike boyutlarda olması eleştirileri doruk noktaya getirdi.

Parke Yol

Şimdi göreve gelen yeni Başkanımız Tahsin Erdem’in konuya duyarlı olması bekleniyor. Henüz başkanlığının ilk günlerinde olduğu gerçeğinden hareketle ilerleyen zamanlarda sıkça kullanılan bu dik ve tehlikeli merdivenlerin mutlaka tadilata ihtiyacı olduğunu hatırlatıyoruz.

Neresi diye sorulacak olunursa hemen açıklık getirelim. Gazipaşa caddesi bitimindeki eski Çarşı karakolu yani şimdiki Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubenin hemen yanından başlayarak TSO binasının yanından TTK Genel Müdürlüğüne kadar uzanan bu yoldan inip çıkarken olası bir düşme ve yaralanma kazaları yaşanabiliyor.

Biz bir kere daha yetkililere bu yolun ele alınması konusunda “fotoğraflar konuşursa” köşemizde çağrımızı yaparak hatırlatalım dedik. Temennimiz odur ki ne başkanlar gören bu merdivenleri yapmak yeni Başkanımız Tahsin Erdem’e nasip olur diye de noktalayalım.

Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen.