Zonguldak'ta emeklilerin Ziraat Bankası çilesi! Zonguldak'ta emeklilerin Ziraat Bankası çilesi!
Ankara merkezli TUSAŞ’ta görev yapan Kurumsal Pazarlama Başkanı Serdar Demir hayatını kaybetti. Serdar Demir’in trafik kazası nedeniyle vefat ettiği açıklandı. Demir’in vefatının ardından TUSAŞ twitter hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Müsiad Zonguldak yönetim kurulu üyesi iş insanı İbrahim Demir'in de yeğeni olan Serdar Demir, Zonguldaklı dahil bir çok insana iş imkanı sunmuştu. İstanbul’da katıldığı bir fuar sonrası Ankara’ya dönen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Demir’in Kızılcıhamam mevkisinde otomobili ile tıra arkadan çarptığı öğrenildi. Yaşanan trafik kazası nedeniyle Serdar Demir olay yerinde hayatını kaybetti.

TUSAŞ resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanımız Serdar Demir’i elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kendisini daima özlemle ve saygıyla hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun.”

ASELSAN ise twitter’dan şu açıklamada bulundu:

ASELSAN ailesi olarak @TUSAS_TR Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir’e Allah’tan rahmet, TUSAŞ ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.